HANINGE Natten till idag färdades tre ynglingar in på en villaträdgård i en bil registrerad som A-traktor. Föraren är misstänkt för olovlig körning.

Det var runt 02-tiden under natten till söndag som en bil färdades in i en trädgård i Vendelsö i Haninge. De körde ned staketet en lycktstolpe och in i ett träd. Polis och ambulans kallades till platsen.

I bilen som registrerats som A-traktor fanns tre ynglingar och alla tre fördes till sjukhus. Två av dem med lindriga skador.

Föraren har blivit misstänkt för olovlig körning eftersom polisen bedömmer att fordonet är en personbil och inte A-traktor. Vidare är föraren även misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada skriver polisen på sin hemsida.

Bilen kommer hämtas med en lyftkran skriver polisen eftersom det inte gick att bärga den, därefter kommer den tas i beslag för en trafikteknisk utredning.

LÄS ÄVEN

Ville dra sig ur kriminella världen – döms till fängelse

Bild: Pixabay.com

Lukas, som heter något annat, hanterade narkotika och vapen för ett kriminellt nätverk. Han ville dra sig ur men polisen ville använda han som informatör, senare dömdes han till fängelse trots att polisen bad han fortsätta. Läs här

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.