En 15-årig pojke blev tidigare i veckan åtalad efter brott som begicks under mars månad i Stockholm. Den tidigare barnstjärnan greps efter att ha köpt diverse vakuumpåsar i en matbutik i Stockholm som han misstänks för att haft innehav ca 13 kg narkotika men erkänner bara delar av brottet.

Efter en lång karriär greps pojken i mars tillsammans med två andra för grovt narkotikabrott
då tanken var att sälja narkotikan vidare. Pojken ska både ha införskaffat, transporterat och förvarat narkotikan och erkänner via sin advokat att han transporterat en del av narkotikan, i detta fall cannabis men nekar till allt annat. Det har tillkommit en stämningsansökan där det
framkommer dels att brottet bör bedömas som grovt då detta utgjort en större verksamhet som även innefattat en större mängd narkotika. Detta då en av de andra männen åtalats för innehav av ca 35 kg narkotika.

Detta är dock inte första gången den tidigare barnstjärnan blivit dömd för att i december 2020
utfört en misshandel tillsammans med en 27-årig man på en 15-årig pojke i Stockholm.

Vidare information tillkommer vilka straff som väntar de åtalade i nuvarande fall, både den 15-årige pojken och männen.

Länk: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/eJvv14/barnstjarna-atalad-for-grovt-narkotikabrott

Av: Philip Jansson

Författare

+ posts