Ett mycktet enkelt och trevligt sätt när dina gäster kommer är att ha en bricka med skedar stående helt klara för ett stoppa i munnen. Skedar laddade med chocklad och strössel upplagda på ett trevligt sätt.

För cirka 14 skedar som rymmer 15 ml.
15 minuter samt 2 timmar.

-100 gram vit chocklad
-100 gram mörk chocklad
-Strössel
-Piffa med sidenband

Bild av Stefan Schweihofer från Pixabay

1 Placera skedarna stadigt på en bricka med kant.

2 Hacka och smält en chockladsort i taget över vattenbad.

3 Fördela chockladen i skedarna försiktigt. Ett tips är att blanda dessa lite olika, vit i några, 4 blandat i några och mörk i några så gästerna själva kan välja.

5 Strö över lite strössel och knyt ett sidenband runt varje sked.

Mycket lite piff men väldigt trevligt välkomnande.

Serveringssked i rostfritt stål
Från 69 kr till alla för 329 kr
Du hittar dem i vår egen butik Dagsnytt shop

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.