Det var på kvällen den 10 feburari som en man försvann i Märsta och hittades avliden i vattnet vid bron till Björnö vid Gålö den 14 februari.

Det pågår en förundersökning om mord.

Artikel från Stockholmsnytt 14 februari

En kropp hittades i vattnet utanför Gålö i Haninge

Polisen önskar hjälp från allmänheten där de söker vittnesiaktagelser om eventuella fordon eller personer eller annat av vikt som kan hjälpa polisen att reda ut när den avlidne mannen hamnade i vattnet vid Gålö.

De datum och platser som polisen är intresserade av i första hand är:
– Den 10 februari eftermiddag/ kväll vid Brobyvägen 1 i Märsta, samt
– Bron till Björnö vid Gålö i Haninge kommun och dess närområde där kroppen anträffades mellan den 10 februari och 14 februari kl 16.00.

Polisen är också intresserad av uppgifter om övervakningskameror som kan ha fångat något av betydelse för utredningen. En person sitter i nuläget häktad för mord men polisen är ändå i behov av iakttagelser.

Tipsa polisen

Om du inte redan varit i kontakt med polisen och har uppgifter som kan vara av intresse ber vi dig tipsa oss genom polisens tipsformulär eller genom att ringa telefonnummer 114 14.

Källa: polisen.se

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.