STOCKHOLM Det var igår kväll som en man i 30-årsåldern var ute på promenad. Han var på väg från sjön trekanten och gick genom ett grönområde mot Aspudden när han mötte två maskerade personer som visade upp ett pistolliknande föremål. Mannen blev rädd och flydde från platsen genom att hoppa nedför en brant och springa därifrån. Efter en bit så mötte han polisen och flera enheter sattas in i sökandet efter de två maskerade personerna men utan resultat.

Polisen skriver på sin hemsida att efter de hört honom skrevs en anmälan om grovt brott mot vapenlagen och försök till rån.

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.