STOCKHOLM Omkring 08-tiden på fredagsmorgonen fick polisen larm via SOS om en personbilsförare som kört in i parkerade fordon på Margrerelundsvägen i Traneberg.

När polisen kom till platsen hade föraren försvunnit.

Polisen pratade med personer kring platsen för att kartlägga vad man sett och hört. Under tiden kom en man till och när polisen pratade med honom fattade de misstankar om att han kunde vara påverkad av narkotika. När polisen skulle ta med honom för en fortsatt utredning motsatte han sig kraftfullt. Han är nu misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk, våldsamt motståns samt brott mot knivlagen.

Beträffande olyckan inledde polisen en förundersökning angående grov vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplats.

Under utredningen kring em som kan kört bilen har det lett fram till en kvinna som medtagits för  förhör angående vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, smitning från trafikolycka samt ringa narkotikabrott genom eget bruk skriver polisen på sin hemsida.

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.