Vinter och morgontrötthet… Visst känner du igen känslan?

Av en ständig trötthet eller att du är seg så här på vintern? Det är inte konstigt, med tanke på att våra kroppar behöver extra tillskott utav vitaminer, särskilt under det mörka vinterhalvåret.

Detta för att bland annat kompensera för avsaknaden av normalt dagsljus från solen. Människan är inte byggd för att leva i konstant mörker, utan vi behöver solens viktiga energi och vitaminer. Well-aware B12, är ett kosttillskott på de viktiga B-vitaminerna som nu finns i tablettform till ett reducerat pris hos Apothea.

Vår förhoppning är att du ska känna dig piggare och mer alert även nu under vintern, tack vare dessa tabletter. De hjälper bra emot utmattning och trötthet. Tabletterna hjälper också att behålla en normal psykologisk funktion samt att ha en bra energiomsättning. Det är små tabletter som är lätta att svälja. Till bra pris, beställ via vår länk nedan!

Författare

+ posts

Skribent på Stockholmsnytt.se
catrine.hansson@xmedia.se