Vill du ha njuta av en lugn och stämningsfull nyårsafton?
Vill du fira lite extra och ändå hinna komma hem innan tolvslaget? Passa på att njuta av Storkyrkans nyårskonsert med Händels Ode for Cecilia’s Day, HWV 76 (1739) med Maria Keohane, Anders J Dahlin, Storkyrkans vokalensemble samt Orfeus Barock under ledning av Gary Graden . Nyårstalare är Isabella Lundgren.
Konserten ges 31 december samt 1 januari klockan 16:00-17:20 båda dagarna.
Det är åldersgräns från 6 år. Du beställer biljetter här och de kostar mellan 90 och 350 kronor beroende på placering.

Även i Engelbrektskyrkan ordnas det en nyårskonsert den 31 december med Beethovens pampiga 9:e symfoni Op 125. Konserten ges klockan 16:00-17:30 . Biljetter till denna konsert hittar du på Ticketmaster .

Vill du fira nyårsafton stort och festligt tillsammans med många andra?

Fira in nyår tillsammans med tusentals andra på anrika Skansen. Firandet av nyår på Skansen har anor ända från 1894. Kvällen börjar med en nyårskonsert i Seglora kyrka klockan 22:00. Sedan fortsätter firandet från Sollidenscenen med Lena Ohlin som får äran att läsa Tennysons dikt Nyårsklockan. David Sundin är värd för kvällen. Inbjudna gäster är bland andra Peter Jöback, Jessica Andersson och Petra Marklund.

Känner du mer för det svängiga och vill fira in det nya året på en glamorös nyårsfest, passa på att festa på Under Bron vid Hammarby Slussväg 2. Här pågår festen mellan 22:00-05:00 med en åldersgräns på 23 år. Här bjuds du på houseparty med flera discjockeys. Early bird biljetter för 220:-, biljettpris fram till klockan 00:00 är 250:- och för de som vill festa sent finns det biljetter från 00:00 och resten av natten för 350:00. Biljetter hittar du här.

Vill du fira in nya året riktigt svängigt och glittrigt kanske Wallmans lockar. Tyvärr är biljetterna till showen redan slut, men det finns fortfarande möjlighet att hänga med på efterfesten 22:30-02:00. Klubben med discjockey sätter igång strax efter midnatt.

Författare

+ posts