SIGTUNA En man tog sig in bakom kassan på en snabbmatsrestaurang i Sigtuna. Personalen utlöste överfallslarmet. 

Det var en berusad man som vid 03-tiden under söndagsnatten tog sig in bakom kassalinjen på en snabbmatsrestaurang i Sigtuna och vägrade lämna området. Personalen aktiverade överfallslarmet och vakter kom först till platsen.

Vakterna hade fått den berusade mannen från kassaområdet när polisen anlände till platsen och de beslutade sig för att omhänderta mannen för berusning och visiterade honom. Det visade sig då att mannen bar på en kniv . Vidare skriver polisen att mannen tog tag i en ledstång utanför restaurangen när de skulle föra honom till polisbilen och vägrade släppa taget. Mannen fortsatte visa missnöje även i polisbilen där han hotade en av poliserna.

Polisen skriver på sin hemsida att mannen är misstänkt för grovt brott mot knivlagen, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Vid en närmare visitation hittades även misstänkt narkotika.

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.