RINKEBY Polisen fick ett samtal vid 08:30-tiden på morgonen från Rinkeby om ljud som låter som skott.

Polisen åkte till plattsen och anträffade en man i 30-årsåldern skottskadad. Enligt polisens hemsida inledde poliserna livräddande åtgärder och spärrade av platsen. De beordrade även att tågtrafiken inte skulle stanna vid stationen Rinkeby medan se sökte av perrångerna.

I en uppdatering 9:10 meddelade polisen att tunnelbanetågen återigen stannar på stationen.

Polisen kommer att inventera om det finns kameramaterial som kan användas i polisarbetet. Det har konstaterats att den skadade personen har skottskador och polisen inleder en förundersökning om försök till mord.

KALLA FALL

Photo by Karl Edwards on Unsplash

Det finns såkallade ”kalla fall”. Fallen där polisen behöver allmänhetens stöd med tips om iaktagelser eller andra uppgifter för att komma vidare i utredningsarbetet. Varje lördag publicerar vi ett ”kalla fall” Läs kalla fall här… 

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.