TYRESÖ 260 kilo amfetamin och 240 kilo hasch till ett gatuvärde på cirka 80 miljoner kronor beslagtogs lördagen den 26 november av polisen.

I Tyresö, Stockholm, beslagtogs cirka 500 kilo narkotika på lördagen den 26 november. Polisen hade en husrannsakan i ett annat ärende som sedan ledde till en adress i Tyresö, på den adressen fann de stora mängder narkotika i ett förråd.

Biträdande chef i Stockholm city, Susanne Wikland, berättar att det är ett väldigt stort beslag och att de arbetar för att få bort narkotikan på gatorna i Stockholm och att detta är en del i det arbetet.

Tre män har häktats misstänkta för grov narkotikabrott.

Utredningen leds nu av åklagare och ingen mer information eller kommentarer kommer att ges på grund av förundersökningssekretess.

Författare

Website | + posts