VÄSTERHANINGE En grupp ungdomar blev tillsagda på en buss. Vilket urartade till förstörelse och stenkastning.

Det var vid 14-tiden under torsdagen som en grupp ungdomar upptredde stökigt och bussföraren säger till dem. När bussen stannar vid västerhaninge station börjar ungdomarna slå sönder bussens fönster. En annan bussförare ser detta och ska hjälpa sin kollega men då börjar ungdomarna kasta stenar på föraren.

Efter en stund avlägsnar sig ungdomarna men två av de inblandade fångas in av polisen. Eftersom ungdomarna är i 15-årsåldern överlämnas de till vårdnadshavare skriver polisen på sin hemsida. Polisen skriver även att de skrev anmälningar om grov misshandel och försök till grov misshandel.

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.