MUSIK Fredagen 10 novemder släppte Lisa Miskosky sin nya singel (på svenska!) och samtidigt släpptes biljetter till hennes turné.

Aktuell med sitt nya material släpptes både biljetter till vårens turne och den första singeln.

Efter den spännande semifinalen i Melodifestivalen 2022 för Lisa Miskovsky, klättrade låten ’Best to Come’ raskt upp på Spotifys spellistor, singeln spelades flitigt på radio (RIX FM, P4, Mix Megapol m.fl), hamnat högt upp på Svensktoppen.

Vi citerar Lisa från ett pressmeddelande

– Idén till den svenska ep:n har funnits där länge och nu har jag nog nått fram musikaliskt där jag vill vara… att skriva på svenska är spännande, nytt för mig och lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt, berättar Lisa. Att få skriva med Annika Norlin är en ynnest och hennes tankar om vardagen är både roliga och vackra. Ep:n tar mig tillbaka till mina rötter i det enkla och nakna, det blir även en ingång till fullängdaren som jag planerar släppa hösten 2023.

LISA MISKOVSKY – ELJEST
16/3 Skellefteå Nordanå Teater
17/3 Östersund Storsjöteatern
18/3 Sundsvall Teater
24/3 Uppsala Katalin
25/3 Gävle Teater
26/3 Stockholm Rival
19/4 Göteborg Stora Teatern
21/4 Malmö Palladium
5/5 Luleå Kulturens hus
6/5 Umeå Folkets Hus Idun

Författare

Chefredaktör at X-media group | mattias.wahlin@gmail.com | Website | + posts

Framtidstroende Motalabo som flyttade till Stockholm vid millennieskiftet. Sedan dess arbetat som pedagog och på sidan av alltid på något sätt sysslat med redaktionellt arbete.